Sätt tänderna i jämställdheten den 4:e april

Idolbild Hur smakar jämställdhet?

Tävlingen är igång på riktigt och den 4:e april klockan 18-20 blir det kick-off med smakprov på tävlingsbidragen, debatt och fest på SoStockholm i Kungsträdgården. Dessutom fyller Add Gender 4 år som företag den 4/4 så det blir ett kalas utöver det vanliga. Anmäl dig som deltagare under fliken “Eventet 4:e april”. Alla är välkomna, inte bara du som arbetar med mat eller jämställdhet. Men du måste anmäla dig så att vi vet hur många som kommer. Den vinnande jämställdhetssmaken utses sedan på GastroNord den 27:e april klockan 11:15-11:45.

Psst… Alla som kommer den 4:e april kommer att få ett eget idolkort som det här bredvid och de 50 första kommer att få en goodiegodispåse (hör av dig om du vill lägga nåt i den). Dessutom är det påskveckan, så vill du ha lite påskstämning utöver det vanliga så kan vi rekommendera en kreativ utstyrsel och lova att dekorationerna kommer att ge påskkänslor.

Comments are closed.